English (United Kingdom) Hungarian (formal)Akik bennünket választottak
Vizsga új köntösben


A Felnőttképzés folyóirat 2010/4. számában megjelent cikk összefoglalja a képzés kidolgozásának hátterét, röviden bemutatja a program súlypontjait és megismerteti az olvasókat azzal a  munkaerő-piaci kiválasztás során is alkalmazott mérési módszerrel, amely a képzés résztvevőinek fejlesztési folyamatát zárja le. Az összefoglalást követően két résztvevővel készült interjú olvasható.

A cikk megtekintése (pdf)

 
A Budapest Bank szolgáltatóipari alapképzés programunkat választotta munkatársai továbbképzéséhez

A résztvevőktől érkező visszajelzések alapján a Budapest Bank a képzések folytatása mellett döntött – jelenleg a második csoport képzése folyik 2010 októberétől 15 fő részvételével. A hallgatók visszajelzéseiben kiemelték a szakmai angol nyelv, a kommunikációs tárgyak és az üzleti modulok hasznosságát.

Bővebben...
 
Avis tries harder – speciális képzéssel felkészült jelöltekre tesznek szert


„A program összeállításának legfőbb kihívása az volt, hogy valódi, hasznosítható tudást adjon, és olyan végzettek kerüljenek ki a képzés után, akiket a cég – természetesen a sikeres elvégzés függvényében - szívesen vesz állományba. Az eddigi eredmények alapján látszik, hogy sikerült is ezt elérni: az első program résztvevőinek fele már alkalmazottként dolgozik a cégnél.”

http://hrinside.hu/page.php?24

és

http://sztmk.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=62%3Aszofisztika-avis-koezoes-tanfolyam-indul&catid=15%3Atanfolyamok&Itemid=42&lang=en#appl

 
Egy csokorra való visszajelzés a képzés résztvevőitől


"Pályakezdőként szembesültem azzal, hogy a főiskolán elsajátított elméleti tudásomhoz nem párosulnak gyakorlati kompetenciák. A szolgáltatási munkatárs képzés eddigi moduljai segítettek orvosolni ezt a hiányosságot. Az oktatás rendkívül gyakorlat-orientált, a tréningek során számos, hétköznapi életben és a munkám során alkalmazható technikát ismertem meg, tanultam meg sikerrel alkalmazni. Az oktatók hozzáállása kiváló, nagyon segítőkészek, igyekeznek színessé, mozgalmassá tenni a különböző blokkokat.” (Polgár Kata)
Bővebben...
 


 

Feliratkozás az SZTMK hírlevelére

Név:
E-mail cím:
Leiratkozás

Kapcsolat

Szolgáltatástudományi Módszertani Központ Alapítvány

Postacím: H-1396 Budapest, Pf. 477.
Tel: (+36) 1 371 0068
Fax: (+36) 1 205 3318

info@sztmk.hu

 

Címünk:

1061 Budapest,

Andrássy út. 17. III. 11

 

Ügyfélfogadási rend:
Hétfő: 10 - 13
Előzetes időpont egyeztetés:
+36 70 397 5434 

Intézmény-akkreditációs lajstromszám:
AL-2527

Engedélyszám:
E-000107/2014

 


HirdetésTámogatja a Joomla!. Hosted by petend. Valid XHTML and CSS.