English (United Kingdom) Hungarian (formal)Service Science Summit, Helsinki, 2009. március 26-27.

Célkeresztben a szolgáltatástudomány

A szolgáltatástudomány a szolgáltatás vezérelt gazdaság egyik mozgatórugójává kíván válni, ezt a célt alapozza meg a rendezvény.

 

2009. március 26-27-én kerül megrendezésre az Aalto Egyetem és az IBM szervezésében a Service Science Summit Helsinkiben, ahol az akadémiai, üzleti és kormányzati oldal is képviselteti magát. Cél, hogy egységes, és mindenki által elfogadott szolgáltatástudományi keretrendszer kerüljön elfogadásra és ezzel a szolgáltatástudomány méltó helyet szerezzen a tudományok körében.
A világgazdaság egyre inkább a szolgáltatóipar felé fordul, ezáltal szolgáltatóipari végzettségre is egyre nagyobb az igény. Ennek ellenére az egyetemi és a kormányzati szféra még mindig nehezen fogadja be a szolgáltatástudományt, mint tananyagot és kutatási témát.
2008-ban, a zürichi Akadémiai Napok rendezvényen fogalmazódott meg az igény a szolgáltatástudományi kurzus minőségének egységesítésére. Ez kiváló lehetőséget teremthetne Európának a szolgáltatástudományban rejlő lehetőségek kiaknázására.
Helsinkiben workshopok és személyes konzultációk keretében kerülnek bemutatásra a szolgáltatástudomány legújabb fejlesztései és szerveződik egy szolgáltatástudományi keretrenszert, melynek lényege, hogy az érdeklődőkkel megismertessék a folyamatban lévő innovációkat.

 

 

Feliratkozás az SZTMK hírlevelére

Név:
E-mail cím:
Leiratkozás

Hallgatóink / oktatóink mondták

„Nagyon nagy ajándék ez a képzés, ahol annyira átfogó tudásanyagot, gyakorlati útmutatót, személyiségbeli fejlődési lehetőséget kapok, mint sehol máshol. Védett környezetben próbálhatom ki magam, kiváló oktatók segítségével, és egy fantasztikus csapat részeként. Köszönöm mindezt!” (Katona Krisztina)

Kapcsolat

Szolgáltatástudományi Módszertani Központ Alapítvány

Postacím: H-1396 Budapest, Pf. 477.
Tel: (+36) 1 371 0068
Fax: (+36) 1 205 3318

info@sztmk.hu

 

Címünk:

1061 Budapest,

Andrássy út. 17. III. 11

 

Ügyfélfogadási rend:
Hétfő: 10 - 13
Előzetes időpont egyeztetés:
+36 70 397 5434 

Intézmény-akkreditációs lajstromszám:
AL-2527

Engedélyszám:
E-000107/2014

 


HirdetésTámogatja a Joomla!. Hosted by petend. Valid XHTML and CSS.