English (United Kingdom) Hungarian (formal)Jognyilatkozat

A www.sztmk.hu weboldalakon található tartalom a Szolgáltatástudományi Módszertani Központ Alapítvány szellemi tulajdona.
A Szolgáltatástudományi Módszertani Központ Alapítvány fenntart minden, a www.sztmk.hu weboldalakon közzétett tartalom bármely részének bármilyen módszerrel történő másolásával és terjesztésével kapcsolatos jogot. A portálon szereplő információk (így az adatbázisok is) a Szolgáltatástudományi Módszertani Központ Alapítvány tulajdonában vannak és az 1999. évi LXXVI. szerzői jogról szóló törvény oltalma alatt állnak.
Az ettől eltérő jogállású tartalmakat minden esetben külön jelezzük. A webhely  szerkesztői minden esetben betartják a szerzői jogokhoz kötődő jogszabályokat A szerkesztők minden esetben megjelölik a más forrásból átvett információ forrását. Nem szöveges tartalmakat (képek, ábrák) csak engedéllyel teszünk közzé.
A www.sztmk.hu weboldal szerzői jogvédelem alatt áll, arról bármely részt kivágni, a megcsonkított részt pedig bármely módon újra publikálni tilos. Tilos továbbá a Szolgáltatástudományi Módszertani Központ Alapítvány előzetes, írásbeli hozzájárulása nélkül a weboldalak egészének vagy részeinek (szöveg, grafika, fotó, audio- vagy videoanyag, struktúra stb.) feldolgozása és értékesítése, továbbá a weboldal tartalmát bármely más, internetre kapcsolt számítógépen közzétenni, még változatlan formában is.
Az oldalról értesüléseket átvenni kizárólag a www.sztmk.hu honlapra való hivatkozással lehet, azzal a feltétellel, hogy az átvevő nem módosítja az eredeti információt, a lapra utaló egyértelmű hivatkozást minden közlésnél feltünteti. A www.sztmk.hu weboldal tartalmának másodközlése, adatbázisban történő tárolása kizárólag a Szolgáltatástudományi Módszertani Központ Alapítvány előzetes, írásbeli engedélyével történhet ( Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. ).
A weboldal a regisztrált felhasználók számára a publikus oldalak mellett védett oldalakat biztosít, a közvetlen információáramlás biztosítása érdekében. A regisztrált felhasználók, az oldal eléréséhez külön regisztrációs kódot, illetve jelszót kapnak. A weblapon a regisztrált felhasználók adatainak kezelése a felhasználók önkéntes, tájékozott és határozott hozzájárulása alapján történik. A regisztrált felhasználó által kötelezően megadott adatok esetében az adatok kezelésének célja a felhasználó jogosultságának azonosítása (dokumentumok letöltésének lehetősége,hozzászólás a fórumhoz).
 

 

Feliratkozás az SZTMK hírlevelére

Név:
E-mail cím:
Leiratkozás

Hallgatóink / oktatóink mondták

„Én úgy látom – általános munkát keresőként – hogy minden cég, vállalat, gyár, irodák normális állásai olyan irányba haladnak, hogy ügyfélszolgálatban, vállalati kommunikációban, adattárkezelésben kell képzettnek, vagy tapasztaltnak lenni. Ez a tanfolyam azt mutatja meg, hogy van ez a mai változó időkben.” (Garzó Mihály)

Kapcsolat

Szolgáltatástudományi Módszertani Központ Alapítvány

Postacím: H-1396 Budapest, Pf. 477.
Tel: (+36) 1 371 0068
Fax: (+36) 1 205 3318

info@sztmk.hu

 

Címünk:

1061 Budapest,

Andrássy út. 17. III. 11

 

Ügyfélfogadási rend:
Hétfő: 10 - 13
Előzetes időpont egyeztetés:
+36 70 397 5434 

Intézmény-akkreditációs lajstromszám:
AL-2527

Engedélyszám:
E-000107/2014

 


HirdetésTámogatja a Joomla!. Hosted by petend. Valid XHTML and CSS.